Stor lys festsal (13 x 8,5m) med plads til ca. 110 spisende gæster.
Lille hyggelig festsal (6 x 5m) med plads til ca. 30 spisende gæster – ideel til kaffen efter middagen eller område til gavebord m.m. I huset forefindes service, borde og stole til 147 personer
Borde: 13 stk. à 180x80cm, 11 stk à 120x80cm, 10 stk à Ø180cm, 5 stk à Ø160cm, 4 caféborde à Ø60cm
AV udstyr: tilkøb, musikanlæg inkl. mikrofon kr. 250, lærred forefindes (inkl. i prisen)
Lys Forhal (8 x 5/7 m) med stor garderobe inkl. bøjler til overtøj.
Køkken: Stort professionelt køkken med gaskomfur, stor ovn, industriopvaskemaskine, kølerum, køle- og fryseskab m.m.
Wifi: der er gratis WI-FI anlæg i huset; adgangskode udleveres sammen med nøglen
Scene: mål: 5,50 m bred / 3,30 m dyb. Der er kraftstik til rådighed.
Hjertestarter: Husets hjertestarter er på placeret på vestsiden af huset ud mod parkeringspladsen
Børnevenligt: Lige over for forsamlingshuset har landsbyen i fællesskab bygget en legeplads til byens børn, som selvfølgelig også må bruges af forsamlingshusets lejere. Der forefindes puslefaciliteter på handicaptoilettet. Forsamlinghuset råder over 2 børnestole.
1. sal: Lokale med plads til 40 pers. kan tilkøbes for kr. 250,- i forbindelse med leje af huset. F.eks. til lejeværelse for børn eller lign.
Handicapvenlig: Huset er handicapvenligt; parkeringspladsen er ikke med grus, der er handicaprampe ved indgangen, der er ingen dørtrin mellem salene og der er et stort handicaptoilet Parkering: Der er parkering til ca. 20 biler lige ved siden af forsamlingshuset samt plads til yderligere  ca. 20 biler inden for 100 meter.
Offentlig transport: der går bus lige til døren; Fynbus rute 111 går 1 gang i timen.

• Weekend fredag til søndag: kr. 4.000,-
  • Hverdag til f.eks. begravelser, reception og lign. (6 timer), kr. 1250,-
  • Lokale på 1. sal kr. 250,- (kun ved samtidig leje af huset)
  • Lokale foreninger får 50% på lejen i forbindelse med generalforsamlinger, møder og lign.
  • Lejen omfatter køkken, store og lille sal, borde, stole, service etc. til 147 personer!

Lejebetingelser

Fremvisning

Betaling:Betalingen skal ske senest 7 dage efter indgået lejeaftale, ellers bortfalder reservationen. Dvs. vi holder bookingen i 7 dage, derefter slettes reservationen.

Afbestilling: Ved afbestilling senere end 3 mdr. før lejedatoen, opkræves hele lejebeløbet. Ved afbestilling tidligere end 3 mdr. før lejedato, returneres halvdelen af lejen. Ved lejers afbestilling kan udlejer frit udleje faciliteterne til anden side.

De lejede faciliteter er godkendt som forsamlingslokale til maksimalt 147 personer.

Lejer har det fulde ansvar for de lejede faciliteter og deres anvendelse i det aftalte tidsrum. Faciliteterne skal afleveres i samme fysiske stand som ved modtagelse, dvs. intakte og i rengjort stand.

Lejer er økonomisk ansvarlig for eventuelle skader på de lejede faciliteter eller inventar, forvoldt ved lejers brug eller af dennes gæster. Udbedring af skader må kun foretages på foranledning af udlejer og efter dennes bestilling

Udlevering af nøgle: Nøglen kan hentes kl. 10 på lejedagen ved Fangel Forsamlingshus, og skal afleveres kl 16 efterfølgende dag ved gennemgang af Fangel Forsamlingshus. Mod en ekstra betaling på kr. 500,- kan nøglen evt. udleveres dagen før kl. 16:00.

Rengøring: Betalt rengøring er obligatorisk ved leje af huset, pris: kr. 500,-. OBS! inkluderer ikke oprydning, køkkenrengøring og fjernelse af flasker, dåser og pap. Ved leje af huset på flere sammenhængende dage betales kun rengøring én gang.

Lejer medbringer selv: Håndklæder, viskestykker, opvaskemiddel (dog ikke til opvaskemaskine), håndsæbe til køkken og toilet, karklude, store affaldssække, gode knive.

Vi gør opmærksom på at det ikke er tilladt at overnatte i huset.

Aflevering efter brug: Senest dagen efter kl. 16. Følgende rengøring står lejer selv for:

Store sal: Bordene skal tørres af, klappes sammen og sættes på vognene, og stolene stables med 7 stk. i hver. Alt køres hen bag forhænget i store sal. Gulvet fejes. Såfremt bordene klappes sammen og der er gået nogle i stykker ved forkert sammenklapning kræves 200,- kr. pr. bord for reparation.

Lille sal: Borde og stole skal tørres af, stolene vendes rundt og sættes på bordene. Gulvet fejes.

Toilet og gang: Toiletter ses efter, affald fjernes, gulvet fejes.

Ituslåede effekter: Skal stilles på køkkenbordet, da disse ikke må medgå i vores affalds-container. Pris aftales efterfølgende.

Ekstra rengøring: Kr. 300 for ekstra rengøring og kr. 200 for omvask af service. Dette vurderes af rengøringspersonalet.

Køkken: Alle overflader tørres af, gulvet fejes, Komfurer, ovne, borde og hylder i kølerum rengøres.Hvis komfurer/ovne m.m. ikke er rengjort, vil dette blive gjort for lejers regning i henhold til afsnit om ansvar. Det er lejers/brugers ansvar at gøre sig bekendt med diverse instruktioner vedr. husets installationer, da fejlbetjening kan påføre lejer en ekstra udgift.

Affald: Containeren ved køkkendøren er KUN til køkkenaffald, der er forsvarligt pakket i tilbundne sække/poser. Alt andet affald såsom flasker, emballage, kasser, dåser, papirsduge m.m. medtages af lejer.

Æresport: Stativ til æresport/udsmykning er placeret på bagsiden af huset. Der må ikke skrues skruer i eller slås søm i facaden. Efter brug af æresport/udsmykning skal lejer selv medtage diverse gran/pynt. Der må ikke kastes ris indendørs, da dette ødelægger gulvene. Grundet stråtækte bygninger i nærområdet er det ifølge politivedtægten § 39 ikke tilladt at afbrænde festfyrværkeri o.l.

Inden huset forlades:
Tjek at ventilationen er slukket.
Tjek at alt lyset er slukket.
Tjek at alle døre og vinduer er låst/haspet.
Affald smides i lukkede poser i de udendørs containere.

Forsamlingshuset fremvises følgende dage:

1. onsdag i måneden kl. 17.00

3. onsdag i måneden kl. 20.00

Ønskes en fremvisningen, send da en mail til info@fangelforsamlingshus.dk.