Foreningen

Fangel Forsamlingshus blev bygget i 1906 og er dermed et hus med en del år og selskaber bag sig. Igennem årene, senest i 2007, er der blevet foretaget diverse om- og tilbygninger – heldigvis med stor respekt for husets oprindelige stil og særlige atmosfære. F.eks. er festsalens buede loftskonstruktion bibeholdt, hvilket gør salen fantastisk hyggelig. De sprossede ruder er på samme vis med til at understrege husets originale stil.

Således fremstår Fangel Forsamlingshus i dag som et velholdt, harmonisk og moderne hus med gode faciliteter. Og der kommer løbende nyt til.

Fangel Forsamlingshus drives af en bestyrelse og husets vært, der i fællesskab bestræber sig på, at skabe de bedste rammer om husets mange aktiviteter. Mens bestyrelsen tager sig af den overordnede drift og vedligeholdelse, er det værtens opgave, primært at tage sig af de mange, private arrangementer i huset, herunder sammensætning af spændende, velsmagende menuer, borddækning og selve tilberedningen af maden.

Udover private selskaber, tjener huset også som naturligt samlingssted for byens borgere og foreninger, som det i øvrigt har gjort siden starten i 1906. På den måde er forsamlingshuset et aktiv for byen året rundt.