Buffet

  • Buffet i

    • Hjemmelavet laksemousse på salatbund m. dild/lime dressing 
      & friskbagt flûtes
    • Rosa stegt oksefilet
    • Glaseret skinke
    • Stor salatbar m. 10 forskellige ting
    • Pastasalat
    • Flødebagte kartofler
    • 2 slags dressing
    • Friskbagt flûtes
    • Hjemmelavet æbletærte med nøddelåg m. creme fraiche


    Pris pr. couvert kr. 239 ,-

     

  • Buffet ii

    • Hvidvins dampet laks med mild peberrods creme, rå marnieret fennikel & friskbagt brød
    • Timian stegt oksefilet m. dampede honning vendte gulerødder
    • Krydderurte farseret unghanebryst m. hvidløgs ristede svampe & basilikum creme
    • Pommes a la fangel
    • 2 slags salat m. dressing
    • Friskbagt brød
    • Islagkage m. vanillie syltede bær


    Pris pr. couvert kr. 269 ,-

     

  • Buffet iii

    • Chili marinerede tigerrejer m. ananas/appelsin salat & hjemmelavet mango dressing
    • Orangebagt laks m. smørdampet porre- og dildcreme
    • Rødvins glaseret kalvculotte med dampede grønsager & rødvinssauce
    • Soya/ingefærmarineret svinemørbrad m. orientalsk inspireret rissalat
    • Grillet kyllingesalat m. avokado, ristede græskarkerner, syltede rødløg og krydderurte vinagrette
    • 2 slags salat m. hjemmelavet dressing
    • Pommes a la fangel
    • Friskbagt brød
    • Tiramisu (Italiensk specialdessert med mascarpone, kaffe & likør)
    • Chokoladebidder m. rørt vanilleis


    Pris pr. couvert kr. 315 ,-